Ingyenes e-könyvtár

A mintaanya - Aimee Molloy

Legjobb A mintaanya A pdf fájl itt található

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2018
MÉRET: 7,91
ISBN: 9789634066897
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Aimee Molloy

Leírás:

A mintaanya leírása Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák – így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött körül forgó életük félelmeit, örömeit és aggodalmait. Amikor a csoport tagjai megbeszélik, hogy összejönnek pár italra egy menő helyi bárban, laza estére készülnek, rövid kizökkenésre a napi rutinból. De július negyedikének ezen a kánikulai éjszakáján, a brooklyni történelem legforróbb nyarán, valami rettenetes történik: az egyik babát elrabolják a kiságyából. Winnie, az egyedülálló anya csak vonakodva bízta bébiszitterre a hathetes Midast, de a Májusi Anyák győzködték, hogy minden rendben lesz. Ám Midas eltűnt, a rendőrség kínos kérdéseket tesz fel, és Winnie magánélete a ragadozó média martalékává válik. Bár a csoport egyik tagja sem áll közel a tartózkodó Winnie-hez, hárman a legnagyobb kockázatot is vállalják, hogy segítsenek megtalálni a kisfiát. És miközben a rendőrök elbaltázzák a nyomozást, a média elkezd kutakodni az anyák életében, ártalmas titkok kerülnek napvilágra, házasságok téteknek próbára, barátságok köttetnek és szakadnak meg.

...si Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek ... A mintaanya könyv - Rocky ... . Hetente A mintaanya Bolti készlet Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett 1-5 szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet. A mintaanya - Aimee Molloy könyve, internetes ára 2966 Ft, 15% kedvezmény. A mintaanya könyv online rendelése, raktáron, szállítási idő 2-3 munkana ... Aimee Molloy A mintaanya - GABO ... . A mintaanya könyv online rendelése, raktáron, szállítási idő 2-3 munkanap. A mintaanya E-KÖNYV: Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek... Gyermekrablós, barátnős, anyás.4 nő áll össze egy mama klubbá, miután nagyjából egyszerre szülték meg a gyerekeiket. Közbe akadnak más társaik is, de ez a négyes, akik leginkább összetartanak. Francie nagyon küzdött az anyaságért, több vetélés után a második lombik… Multimediapláza - E-könyvek - Szórakoztató irodalom - Krimi - A mintaanya | Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött körül forgó életük ... Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött körül forgó életük félelmeit, örömeit és aggodalmait. Hű, nagyon rég voltam kíváncsi ennyire egy könyvre, mint erre. Nagyon izgalmasnak találtam a fülszöveg alapján, ráadásul úgy éreztem, hogy nagyon könnyen bele fogom tudni élni magamat a sztoriba, lévén, hogy én is tagja voltam ilyen FB-s kismama csoportnak és kisgyerekem van. A mintaanya, Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babako Entdecken Sie "A mintaanya" von Aimee Molloy und finden Sie Ihren Buchhändler.

Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az újszülött körül forgó életük félelmeit, örömeit és aggodalmait. Amikor a csoport tagjai megbeszélik, hogy ... Aimee Molloy - A mintaanya - DVD, film, könyv, webáruház. Csak egy esti kiruccanás. Ez volt a terv. Májusi Anyák - így nevezik magukat. Kismamák, akik ugyanabban a hónapban szültek. Hetente kétszer, babakocsit tolva összejönnek a Prospect Parkban, megosztani egymással az ... A mintaanya az Aimee Molloy. A könyv címe: A m...