Ingyenes e-könyvtár

Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben - Frauke Scheunemann

Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben A könyvet ingyenes regisztráció után letöltheti pdf epub formátumban

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2015
MÉRET: 5,21
ISBN: 9789634030515
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Frauke Scheunemann

Leírás:

Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben leírása A nevem Winston. Winston Churchill. Nemes és pedigrés fajtatiszta kandúr vagyok. Pontosabban csak voltam, ugyanis amikor belém csapott a villám, sajnálatos módon testet kellett cserélnem egy 12 éves lánnyal, Kirával. Azt mondod, hogy ez őrültség? Egyetértek. De ez még nem minden! Egymás gondolataiban is tudunk olvasni! Tudom, hogy mit forgat a fejében Kira, és ő is tudja, hogy én mit gondolok. Elképesztő, hogy mi minden jár egy ilyen lány fejében! Feláll tőle a hátamon a szőr! Vagyis csak állna, ha lenne rajta. Most biztosan tudni szeretnéd, hogy ez az egész hogyan lehetséges... Nos, fogalmam sincs! De igazából nem is érdekel! Csak azt az egyet szeretném tudni, hogyan juthatok ki ebből a szorult helyzetből??? Vagy lehet, hogy éppenséggel így tudok majd segíteni Kirának?

...etésben | A nevem Winston. Winston Churchill ... Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben by Frauke ... ... . Nemes és pedigrés fajtatiszta kandúr vagyok. Pontosabban csak voltam, ugyanis amikor belém csapott a villám, sajnálatos módon testet kellett cserélnem egy 12 éves lánnyal, Kirával.

Azt mondod, hogy ez őrültség? Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben. A nevem Winston. Winston Churchill. Nemes és pedigrés fajtatiszta kandúr vagyok. Pontosabban csak voltam, ugyanis amikor bel ... Frauke Scheunemann: Winston - Kandúr titkos küldetésben ... ... . Pontosabban csak voltam, ugyanis amikor belém csapott a villám, sajnálatos módon testet kellett cserélnem egy 12 éves lánnyal, Kirával. Ritka, hogy nem egy ember a főszereplő, de a Winston - Kandúr titkos küldetésben című kötetnek tényleg egy négylábú a központi figurája. Először is megismerkedhetünk csendes életével az Árnyas fasor 106/a-ban, a gazdájával, a szórakozott professzorral és egyhangú mindennapjaival, amelyekkel tökéletesen elégedett. Ritka, hogy nem egy ember a főszereplő, de a Winston - Kandúr titkos küldetésben című kötetnek tényleg egy négylábú a központi figurája. Először is megismerkedhetünk csendes életével az Árnyas fasor 106/a-ban, a gazdájával, a szórakozott professzorral és egyhangú mindennapjaival, amelyekkel tökéletesen elégedett. Frauke Scheunemann: Winston 1. Kandúr titkos küldetésben A 10 év feletti olvasóknak íme egy friss Manó Könyvújdonság! Van itt a pörgős és kalandos történetben minden, ami a kis olvasókat elvarázsolhatja. A friss és mai történet egy macskáról, Winston kandúrról és új barátjáról Kiráról szól. Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben Frauke Scheunemann. A nevem Winston. Winston Churchill. Nemes és pedigrés fajtatiszta kandúr vagyok. Pontosabban csak voltam, ugyanis amikor belém csapott a villám, sajnálatos módon testet kellett cserélnem egy 12 éves lánnyal, Kirával. ... A kosaradban összesen -nyi áru van.Csökkentsd a szállítási költséget! A szokásos 10.000 Ft feletti vásárlás után járó ingyenes házhozszállítás helyett mostantól a koronavírus járvány ideje alatt már 6000 Ft-os rendelés felett is INGYEN szállítjuk ki neked a könyveket és játékokat! Az ajánlat visszavonásig érvényes. Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben [eKönyv: epub, mobi] Frauke Scheunemann. Szállítás: Sikeres rendelés után azonnal letölthető. eKönyv. A nevem Winston. Winston Churchill. Nemes és pedigrés fajtatiszta kandúr vagyok. Pontosabban csak voltam, ugyanis amikor belém csapott a villám, sajnálatos módon testet kellett ... Read "Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben" by Frauke Scheunemann available from Rakuten Kobo. A nevem Winston. Winston Churchill. Nemes és pedigrés fajtatiszta kandúr vagyok. Pontosabban csak voltam, ugyanis amikor... The NOOK Book (eBook) of the Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben by Frauke Scheunemann at Barnes & Noble. FREE Shipping on $35 or more! Due to COVID-19, orders may be delayed. Thank you for your patience. Book Annex Membership Educators Gift Cards Stores & Events Help Auto Suggestions are available once you type at least 3 letters. ... Winston. Kandúr titkos küldetésben. Budapest, Manó Könyvek, 2015. 227 p., 22 cm . Az olvasmányos, humoros regény...