Ingyenes e-könyvtár

Wayward Pines-trilógia - csomag - Blake Crouch

mindenki Blake Crouch Könyv, amelyet elolvashat és letölthet tőlünk

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2016
MÉRET: 8,39
ISBN: 2000000000213
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Blake Crouch

Leírás:

Wayward Pines-trilógia - csomag leírása A csomag az alábbi köteteket tartalmazza: Wayward Pines Ethan Burke különleges ügynök világos küldetéssel érkezik az idahói Wayward Pines-ba: meg kell találnia és haza kell juttatnia két társát, akik egy hónappal korábban tűntek el az idilli kisvárosban. Mielőtt azonban felvehetné a kapcsolatot a helyi erőkkel, baleset áldozata lesz. Kórházban tér magához, igazolvány, mobiltelefon és aktatáska nélkül. S bár a személyzet nagyon kedves vele, őt mégis nyugtalanítja valami. Ahogy telnek a napok, Ethan nyomozása egyre több kérdést vet fel. Miért nem tudja felhívni a feleségét és a fiát? Miért nem hiszik el a helyiek, hogy ő különleges ügynök? S mi célt szolgál a várost körülvevő elektromos kerítés? A lakosokat akarják bent tartani vele? Vagy valami mást odakint? Nyomozásának végére Ethan szörnyű dolgokra döbben rá: talán soha nem jut ki élve Wayward Pines-ból, mert ő már nem ugyanaz az ember, aki egykoron volt. A pokol kapujában A festői hegyek közt található, idilli kisváros egy modern Éden… leszámítva az elektromos drótkerítést, a mindent állandóan szemmel tartó mesterlövészeket és a mindenkit megfigyelő kamerákat. A lakosok közül senki nem tudja, hogyan került ide. Csak azt tudják, hogy mit dolgozzanak, hogyan éljenek és kivel házasodjanak. Néhányan úgy hiszik, már régen meghaltak. Mások szerint egy félresikerült kísérletben ragadtak. Titkon mind a távozásról álmodnak, de aki megpróbálja, azt szörnyű meglepetés éri. Ethan Burke látta a kerítésen túli világot. Ő a seriff, egyike azon embereknek, akik ismerik az igazságot a városról és a kerítés túloldalán leselkedő borzalmakról. Az utolsó város Ethan Burke különleges ügynök három héttel ezelőtt érkezett az idahói Wayward Pines-ba. A városban mindenkinek megmondják, kivel házasodhat, hogyan élhet és mit dolgozhat. A gyerekeiknek azt tanítják, hogy David Pilcher, a város alapítója nem más, mint isten maga. Wayward Pines-ból senki sem távozhat. Elég feltenni néhány rossz kérdést, és az ember könnyen az életével fizet. Ethan egy napon rádöbben a szörnyű titokra. A titokra arról, hogy mi terül el az elektromos kerítésen túl. A titokra, miszerint a teljes lakosság egy őrült és az ő elvakult követőinek irányítása alatt áll. A titokra, ami megállíthatatlanul közeledik, és ha kell, a legerősebb kerítést is áttöri, hogy eltörölje az egész emberiséget.

...nden más, ami könyvekhez kapcsolható. Wayward Pines (Wayward Pines-trilógia 1 ... Kieron Gillen: Star Wars - Darth Vader: A játszmák vége ... ... .) 86% 508 csillagozás Ethan Burke különleges ügynök világos küldetéssel érkezik az idahói Wayward Pines-ba: meg kell találnia és haza kell juttatnia két társát, akik egy hónappal korábban tűntek el az idilli kisvárosban. Wayward Pines-trilógia 87%. Ez a sorozat már lezárult. 1. Blake Crouch: Wayward Pines 86%. 2. Blake Crouch: A pokol kapujában 89%. 3. Blake Crouch: Az utolsó város 87% ... Wayward Pines - Kisváros a homályzónában - Geekz ... . 2. Blake Crouch: A pokol kapujában 89%. 3. Blake Crouch: Az utolsó város 87%. Sorozatok; adaptáció címke oldala az ORIGO-n. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. Letöltés könyv Wayward Pines-trilógia - csomag pdf, epub és mobi Post navigation ← Letöltés könyv Boncahier notesz - Collage mini - 55999 pdf, epub és mobi Blog a könyvekről, értékelések, és ajánlók. Mi megmondjuk, mit érdemes elolvasnod, segítünk kiválasztani a neked való könyveket! A Wayward trilógia…az úgy volt, hogy az első könyvtárból, de folytatni akartam, így megvettem a másodikat, aztán most sír a szám a harmadikért, de azt csak ma kapom kézhez, és akkor már megvettem az elsőt is, hogy teljes trilógiám legyen…azt hiszem, ez a trilógia idén az első olyan könyvélmény aminél a ... Blake Crouch a nagy sikerű Wayward Pines-trilógia után ezúttal kvantummechanikával és alternatív világokkal feszegeti a tudományos sci-fi határait egy rá jellemző, gyors tempójú regényben. A _Sötét anyag_ az év legjobban várt thrillere — egy zseniálisan kitalált, sodró lendületű és bensőséges, különös és mélyen ... Wayward Pines - Scribd ... Wayward Pines A Washingtoni Egyetemre egy rejtélyes csomag érkezik Dél-Amerikából.

Az események nem csak rövid időn belül következnek be egymás után, de mint kiderül, össze is függnek. Ezekiel Boone debütáló regényében egy ősi, szunnyadó faj ébredése apokaliptikus katasztrófa felé sodorja a világot. Töltse le az 13 perc könyvet korlátozás nélkül. Az Ön rendelkezésére álló fájlok: 13 perc.pdf, 13 perc.epub, 13 perc.mobi...