Ingyenes e-könyvtár

Watson, a nyomozókutya - Sir Bernáth Hegyi

mindenki Sir Bernáth Hegyi Könyv, amelyet elolvashat és letölthet tőlünk

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2015
MÉRET: 9,69
ISBN: 9786155513091
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Sir Bernáth Hegyi

Leírás:

Watson, a nyomozókutya leírása A szerző, aki a szakmában ismert nyomozó, számos könyv írója, ezúttal megkívánja őrizni inkognitóját. Erre minden oka meg is van, hiszen az emberi társadalom ügyefogyottságát a kutyák szemével mutatja be kíméletlen iróniával. A bűnözés világába kalauzoló alvilági történet főhőse nem véletlenül viseli a beszédes Watson nevet. Ő az, aki képzett négylábú nyomozókutya létére gazdája, Albert detektív szolgálatába szegődve agyafúrt bűnözők leleplezésében, és elfogásában nélkülözhetetlen szerepet kap - többnyire saját magától. De amikor gazdája bajba kerül, habozás nélkül mozgósítja a kutya-detektíveket és a cél érdekében a kutyák alvilágát, az a másik kutyavilágot. Az eredmény nem kétséges: győz a legyőzhetetlen igazság. A gyilkos rács mögé kerül, a kutyák emberszemlélete azonban marad: faragatlan, humortalan, idétlen, ügyetlen, leleplezést érdemlő tisztességtelen alakok vagyunk, akikre vigyázni kell, akiket mindenek ellenére szeretni is érdemes. Hiszen kétlábon járunk, és legnagyobb szórakozásunk az, hogy a kutyaszart összegyűjtsük. A kutyatársadalom szerint nem a kutyaszar a legnagyobb kincs, amivel ők bennünket gazdagíthatnak - hanem valami más. Sir Bernáth Hegyi kutyaregénye vicces, humoros, az emberre nézve kutyául ironikus történet, amelyben Watson nyomozótársai Ugat'a Kriszti, Virágágyás kisasszony, Herr Roth Weiller és még sokan mások. Csak hogy jobban láthassuk magunkat, mi, kutya-teremtette emberek, a történet végén az embernek állított tükörben megvillan egy négylábú Colombo hadnagy meg egy nyáladzó Kojak mesternyomozó is. Akinek van humora hozzá, azért olvassa, akinek nincs, azért. "Az ember törzsfejlődésében még odáig sem jutott, hogy négy lábra ereszkedjen. Nem csoda, hogy semmi szagot nem érez, magasan hordja az orrát, és, elkerülendő a kihalást, szimbiózist létesített a kutyával. A kutya vigyáz az emberre. Vigyáz az ember kölykére, óvja az ember ólját. A kutya reggel és este elviszi sétálni az embert, sőt haza is hozza a sétából. A vesém olyan már, mint a sivatag, egymagamnak kell megjelölnöm minden fát, bokrot, lámpaoszlopot, hogy hazataláljunk, mert ő még arra is lusta, hogy fölemelje a hátsó lábát. Ha nem kéne folyton vele törődnöm, napjában elejthetnék egy őzbakot vagy szarvasbikát, a többi időt meg heverészésre fordítanám. Az ember olyan, mint a kábítószer, és mi kutyák könnyen emberfüggővé válunk. Nyomozó vagyok, hogyan és minek álcázzam magam? Embernek nem öltözhetek, ahhoz túl intelligens vagyok. Macska már voltam, ha valaki előre szól, hogy ilyen kutya nehéz macskának lenni, kutya legyek, ha nem maradok inkább kutya. Na de ha a kutya sem érti a logikámat, akkor mit várjak az emberektől. Két teremtmény van mindössze, amelyből az ember igyekszik kiirtani a gyilkos ösztönt: az egyik a kutya, a másik pedig maga az ember." (Watson, a négylábú nyomozó) A(z) Watson, a nyomozókutya (Könyv) szerzője Sir Bernáth Hegyi.

...ügyefogyottságát a kutyák szemével mutatja ... Ekultura.hu - Sir Bernáth Hegyi: Watson, a nyomozókutya ... ... A bűnözés világába kalauzoló alvilági történet főhőse nem véletlenül viseli a beszédes Watson nevet. Ő az, aki képzett négylábú nyomozókutya létére gazdája, Albert detektív szolgálatába szegődve agyafúrt bűnözők leleplezésében, és elfogásában nélkülözhetetlen szerepet kap többnyire saját magától. Watson, a nyomozókutya E-KÖNYV leírása. A szerzõ, aki a szakmában ismert nyomozó, s ... WATSON, a nyomozókutya ... . A szerzõ, aki a szakmában ismert nyomozó, számos könyv írója, ezúttal megkívánja õrizni inkognitóját. Erre minden oka meg is van, hiszen az emberi társadalom ügyefogyottságát a kutyák szemével mutatja be kíméletlen iróniával. Watson, a nyomozókutya. Bezárás. Megvásárolható példányok. Nincs megvásárolható példány A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük. Watson, a nyomozókutya leírása A szerző, aki a szakmában ismert nyomozó, számos könyv írója, ezúttal megkívánja őrizni inkognitóját. Erre minden oka meg is van, hiszen az emberi társadalom ügyefogyottságát a kutyák szemével mutatja be kíméletlen iróniával.... Sir Bernáth Hegyi - Watson, a nyomozókutya - DVD, film, könyv, webáruház. A szerző, aki a szakmában ismert nyomozó, számos könyv írója, ezúttal megkívánja őrizni inkognitóját. Erre minden oka meg is van, hiszen az emberi társadalom ügyefogyottságát a kutyák szemével mutatja be kímél... A Watson, a nyomozókutya egy ebkrimi - abban az értelemben, ahogy Rejtő Jenő A három testőr Afrikábanja légiós regény, P. G. Wodehouse Forduljon Psmithhez! című kötete korrajz, Gerald Durrell Családom és egyéb állatfajtákja meg memoár. Multimediapláza - E-könyvek - Szórakoztató irodalom - Krimi - Watson, a nyomozókutya | A szerző, aki a szakmában ismert nyomozó, számos könyv írója, ezúttal megkívánja őrizni inkognitóját. Erre minden oka meg is van, hiszen az emberi társadalom ügyefogyottságát a kutyák szemével mutatja be kíméletlen iróniával.

A bűnözés világába kalauzoló alvilági ... WATSON, A NYOMOZÓKUTYA, Szerző: Sir Bernáth Hegyi Noran Libro Kiadó, 2015 A szerző, aki a szakmában ismert nyomozó, számos könyv írója, ezúttal megkívánja őri 56 db watson a - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A szerző, aki a szakmában ismert nyomozó, számos könyv írója, ezúttal megkívánja őrizni inkognitóját. Erre minden oka meg is van, hiszen az emberi társadalom ügyefogyottságát a kutyák szemével mutatja be kíméletlen iróniával. Töltse le az Watson, a nyomozókutya könyvet korlátozás nélkül. Az Ön rendelkezésére álló fájlok: Watson, a nyomozókutya.pdf, Watson, a nyomozókutya ... Nyomozókutya. Boltértékelés. A nyomozókutya (9789634102922) Könyv. Ismerjétek meg Nellit, a hős nyomozókutyát és gazdáját, Petit! Segítsetek megtalálni, hová tűntek a könyvek! Egy újabb kedvenc Julia Donaldsontól (Graffaló, Zog, A majom mamája), ezúttal Sara Ogilvie csodálatos rajzaival. Ft . Olyannyira, hogy ez a kutya-krimi valóságos tárházát mutatja be az ember és gazdája, az eb viszonyának. Mert ez a rendőrségi állományba tartozó Watson nyomozókutya határozottan úgy beszél, az ugyancsak rendőr Albertről, - a „Városi sintértelepen" vannak alkalmazásban -, mintha ő lenne a gazdája a férfiúnak. És nem is alkotnak rossz párost, hiszen mindjárt az ... Itt 1 antik könyvet találsz Sir Bernáth Hegyi szerzőtől, pl.: Watson, a nyomozókutya Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Kiadó. 21. Század Kiadó 4Tappancs Ab Ovo Könyvkiadó Aba Kiadó Aba Könyvkiadó Ad Astra Ad Librum Kiadó AD-Translate Kft. Adamo Books Agave Ágenda Kiadó Akadémiai Kiadó Akkord kiadó Alexandra Kiadó Alinea Kiadó ...