Ingyenes e-könyvtár

A kis Mukk története - Wilhelm Hauff

mindenki Wilhelm Hauff Könyv, amelyet elolvashat és letölthet tőlünk

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2012
MÉRET: 8,91
ISBN: 9789636433635
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Wilhelm Hauff

Leírás:

A kis Mukk története leírása Ebben a csodálatos mesekönyvben az olvasók újabb generációi találkozhatnak Wilhelm Hauff emlékezetes hőseivel. A gólyává változott bagdadi kalifa és nagyvezíre ugyanúgy felejthetetlen alakjai Hauff történeteinek, mint az apró termetű, ám bátor és tisztességes kis Mukk vagy a rettenthetetlen Musztafa, aki számtalan kalandba keveredik, miközben húgát, Fatmét igyekszik kiszabadítani a rabságból. A gyermekirodalom klasszikusait felvonultató új sorozatunkat a számtalan díjjal jutalmazott illusztrátor, Szegedi Katalin képeivel adjuk közre. Ennek első kötete a fiatalon elhunyt, világhírű német meseíró hat meséjét tartalmazza. Hauff a német népmesékből származó elemeket és a keleti motívumokat ötvözve mágikus és rejtelmes hangulatú történeteket alkotott. A szerző csodálatos tájakra kalauzolja olvasóit, és fantasztikus hősöket vonultat fel meséiben, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de komoly tanulságokkal is szolgálnak. A Wilhelm Hauff által teremtett mesevilágot káprázatos illusztrációk teszik elevenné.

...atkozó adatközlés; 2019. évi jegybevételre vonatkozó adatközlés Wilhelm Hauff: A kis Mukk története Alig van valaki, aki ne ismerné a kis Mukk történetét: hogyan gúnyolták állandóan ezt a kisfiút, s nemritkán bántalmazták is, csupán azért, mert púpos ... A kis Mukk története LP - CORINA CARSON ... . Hogyan hagyta el otthonát apja halála után, hogyan találkozott az öregasszonnyal sivatagi vándorlása során, hogyan lett a varázserejű papucs és az elrejtett kincset megmutató bot ... A kis Mukk egy napon úgy határoz, világgá megy. Elhagyja otthonát, elhagyja azt a környezetet, ahol őt rendre megalázzák, ahol nem járhat iskolába, mert szegény és púpos.
A darab egy tanulságos mese egy fiúról, aki fáradhatatlanul keresi a boldogság ... A kis Mukk története - Karaván Színház és Művészeti Alapítvány ... ... A kis Mukk egy napon úgy határoz, világgá megy. Elhagyja otthonát, elhagyja azt a környezetet, ahol őt rendre megalázzák, ahol nem járhat iskolába, mert szegény és púpos.
A darab egy tanulságos mese egy fiúról, aki fáradhatatlanul keresi a boldogságot. Aki számára a józan ész, a gondolkodás, a tisztesség mindennél fontosabb.
Ez a mese olyan, amilyennek a jó ... Kis Mukk Története - indavideo.hu ... :)) A kosaradban összesen -nyi áru van.Csökkentsd a szállítási költséget! A szokásos 10.000 Ft feletti vásárlás után járó ingyenes házhozszállítás helyett mostantól a koronavírus járvány ideje alatt már 6000 Ft-os rendelés felett is INGYEN szállítjuk ki neked a könyveket és játékokat!. Bolti átvétel esetén a fertőzés terjedésének minimalizálása érdekében ... Wilhelm Hauff A kis Mukk története és (25) Wilhelm Hauff - A kis Mukk története és más mesék - Hangoskönyv. Szállítási idő: azonnal. Kossuth/Mojzer Kiadó 2 CD lemez ISBN 978-963-09-6582-8. Ft . 2 490. Szállítási díj boltban* A kis Mukk pedig komoly fejbólintással köszönt nekünk, és lassú léptekkel ment lefelé az utcán, amellett egyre csoszogott, mert olyan bő papucsot viselt, amilyet még sohasem láttam. Mi, fiúk, pedig utána futottunk és egyre kiabáltunk: - Kis Mukk! Kis Mukk! Még víg versikénk is volt, amelyet néha elénekeltünk a tiszteletére. A kis Mukk története. A kis Mukk története (mesélő: Pokorny Lia) Generic selectors. Exact matches only. Exact matches only . Search in title. Search in title . Search in content. Search in content . Search in excerpt. Search in posts. Search in posts ... Például A gólyakalifa története, A kis Mukk története, A spessarti fogadó. Wilhelm Hauff édesapja, Friederich Hauff Stuttgartban volt állami tisztviselő. Miután 1809-ben meghalt, az anya négy gyermekével édesapjához, Karl Friederich Elsässerhez költözött Tübingenbe. Eladó használt A kis mukk története - Wilhelm Hauff - Gondos Mária Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Például A gólyakali...