Ingyenes e-könyvtár

Kertésznapló - Orlóczi László

Élvezd Kertésznapló Orlóczi László epub könyvek ingyenes olvasás

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2013
MÉRET: 12,25
ISBN: 9789631361216
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Orlóczi László

Leírás:

Kertésznapló leírása A Corvina sikeres naplósorozatának új darabja a kertészkedőknek kedveskedik ezúttal. A Kertésznapló havi bontásban sorolja föl az aktuális kerti teendőket, külön-külön kitérve a zöldségfélékre, a gyümölcsfélékre, a dísznövényekre és a növényházra. Ki-ki rögzítheti benne időjárási megfigyeléseit, megvalósított munkáit és terményeredményeit. A kötet végén szereplő táblázatok hasznos információkat tartalmaznak a növényszaporítás módjairól, a gyümölcsfélék szüretelésének idejéről, a zöldségfélék szabadföldi vetéséről, valamint az egyes növényfajták tulajdonságairól, igényeiről és felhasználásáról. A szerző Orlóci László, a budapesti Füvészkert igazgatója. Többféle borítóval.

...n-külön kitérve a zöldségfélékre, a gyümölcsfélékre, a dísznövényekre és a növényházra ... Orlóczi László - Kertésznapló | Extreme Digital ... . Ki-ki rögzítheti benne időjárási megfigyeléseit, megvalósított munkáit és terményeredményeit. A kötet végén szereplő táblázatok hasznos ... A Kertésznapló havi bontásban sorolja föl az aktuális kerti teendőket, külön-külön kitérve a zöldségfélékre, a gyümölcsfélékre, a dísznövényekre és a növényházra. Ki-ki rögzítheti benne időjárási megfigyeléseit, megvalósított munkáit és terményeredménye ... Kertésznapló - lira ... . Ki-ki rögzítheti benne időjárási megfigyeléseit, megvalósított munkáit és terményeredményeit. A kötet végén szereplő táblázatok hasznos ... Bálint György: Kertésznapló 2020 #olcsó áron a Pepitán. . Pepita.hu - Online gyermekáruház Bálint György - Kertésznapló 2020 (új példány) Előjegyzés! Részletek. Bálint György, az ország Bálint Gazdája ebben a rendhagyó kertésznaplóban hónapról hónapra, hétről hétre ad hasznos tanácsokat az aktuális kerti teendőkről, és megosztja az olvasóval a legfontosabb elméleti ismereteket is. A kötet napló is ... A Kertésznapló - mint minden napló - utazás is egyben.Több síkon és térbe, időbe, töredékben, de mindenek előtt - és mögött- Kertész Imre művét és személyiségét állítja a középpontjá;ba.

IMRE KERTÉSZ LITERATURE IMRE KERTÉSZ LITERATURE NOBEL PRIZE 2002 János Kőbányai KERTÉSZ-DIARY Like every diary, Kertész-Diary (Kertésznapló) is a journey as well....